ennl

CCTV Camera’s zorgen voor een totale registratie van misdadige activiteiten

Of u nu een zakelijk pand of een privé huis heeft, er zijn vele voordelen van de installatie van CCTV camera’s . Vooral omdat u niet altijd overal tegelijk kan zijn en u zich onder normale omstandigheden geen beveiligingspersoneel kan permitteren. U zult zich prettiger en zekerder voelen dat er geen bedreigende en/of criminele activiteiten in uw bedrijf en/of thuis plaatsvinden wanneer u een CCTV installatie heeft laten installeren waarbij u 24/7 alles kan registreren en/of zichtbaar kan maken.

De vraag naar naar digitale apparatuur voor een gesloten televisie-systeem (closed circuit TV) groeit meer en meer omdat mensen zich de vele voordelen realiseren diie dit systeem te bieden heeft., zoals de zeer hoge beeldkwaliteit, mogelijkheden om netwerken aan te leggen, continue registratie plus nog vele andere voordelen zoals bv het feit dat u alles op uw mobiele telefoon waar ook maar in de wereld kan volgen.

Studies hebben steeds weer aangetoond dat deze CCTV camera’s ervoor zorgen dat het aantal misdrijven significant afnemen wanneer zij geïnstalleerd zijn in ruimten die onderhevig/gevoelig zijn voor misdaad; zij zorgen niet alleen voor een afname van misdrijven, ook geven zij mensen een veiliger gevoel.

CCTV systemen kunnen ingangen, ruimten en werkplekken met een verhoogd risico in de gaten houden
Of de camera’s nu binnen of buiten zijn opgehangen, de voordelen zijn talrijk en spelen 24/7 een cruciale rol bij preventie en detectie.

1. Zij verhogen de productiviteit van de medewerkers; mensen werken graag in een veilige omgeving.
2. Monitoren ruimtes en gebieden die u niet kan zien.
3. Continu surveillance 24/7
4. Ontmoedigen diefstal en vandalisme omdat er een nietsontziend oog.

Zwart/wit CCTV camera’s worden gebruikt voor algemene doeleinden maar nieuwe technologische ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat kleuren camera’s gevoeliger zijn en meer realistische beelden weer geven.
CCTV bewakings– en beveiligings-camera’s kunnen stand alone gebruikt worden of als onderdeel van een volledig video netwerk, om op die manier een continue bewaking te hebben van deuren, ingangen, trappen, roltrappen, werkplaatsen, ziekenhuizen en welke andere werkplek dan ook.
Of u nu op zoek bent naar het het installeren van een veiligheidssysteem of een opwaardering van uw bestaande bewakingscamera systeem, wij hebben een zeer professioneel installatie team die over alle belangrijke kennis beschikt om een grote sortering van CCTV camera’s voor u aan te leggen, of als u dat wilt, andere beveiligingssystemen.