ennl

Beveiliging van lege gebouwen en bouwterreinen

Vaak wanneer een gebouw, voor een bepaalde tijd leeg en verlaten is worden de elektra en telefoon/internet diensten afgesloten.  Ook zult u vaak  bij een instalatie, een bouwplaats of een tijdelijke expositie of beurs  niet kunnen beschikken over bovengenoemde diensten. Ook is dit systeem uitermate geschikt om na een brand of een andere calamiteit het object tijdelijk te bewaken.

 Dit vormt een probleem als het gaat om de beveiliging van gebouwen of terreinenof instalaties omdat de meeste beveiligingssystemen deze diensten nodig hebben om te functioneren. Ons videofeed systeem lost dit probleem op.

Het videofeed systeem is een alarm systeem die zowel bekabeld als draadloos gebruikt kan worden.De noodzaak van een elektriciteitsnet, een vaste telefoon/internetverbinding zijn er niet. Alle videofeed sensoren zijn eventueel draadloo te gebruiken.

Het videofeed systeem geeft bij alarm automatisch 10 seconden beeld door aan de alarmcentrale via een GPRS verbinding waarbij de centrale kan beoordelen wat te doen en bij een echt alarm de melding kan doorgeven.

  PIR MotionViewer BuitenDe Buitentoepassing MotionViewer van Videofied combineert een passief infrarood beweging detector, met een digitale video camera, en infrarood verlichting tot 8m in een enkel draadloos batterij gevoed security apparaat. Dit stevig gebouwde apparaat is ideaal toe te passen voor buitengebruik om zo eigendommen te beveiligen.
 PIR MotionViewer BinnenDe Binnentoepassing MotionViewer PIR van Videofied combineert een passief infrarood beweging detector met een digitale video camera, en infrarood verlichting tot 4.5m in een enkel draadloos batterij gevoed security apparaat.  De binnen toe te passen MotionViewer is perfect toepasbaar in zowel residentieel en commercieel gebruik.
 

XL 200 Centrale

De XL centrale van Videofied is de hub van het systeem en heeft contact met alle randapparaten. Deze communiceert via het GPRS netwerk met de meldkamer .

Eigenschappen: – Ondersteuning tot 19 randapparaten. – Werkt tot 1 jaar op een set batterijen. – Inclusief een geïntegreerd bediendeel en proximity kaartlezer. – Inclusief een geïntegreerde GPRS modem. – Inclusief 2-weg spraak over het GSM netwerk. – 915/868/920 MHz communicatie (AES encryptie) tussen centrale – RF bereik tot 100 meter. –